Der er ofte behov for et stort antal bageplader i storkøkkener og bagerier, når der er travlt og skal produceres både brød, kager eller mad, tilberedt i ovnen. Da bageplader ofte anvendes mange gange i løbet af en arbejdsdag, kan der også jævnligt opstå et behov for at udskifte de gamle. Hos ErgoLift, fører vi et bredt udvalg af bageplader i professionel kvalitet. Hos os finder du både glatte og perforerede bageplader, samt specielle bageplader til flutes.
Når der er tale om professionelle køkkener, er det vigtigt at inventaret er i orden, og kan holde til det daglige slid. Det gælder også bagepladerne, der ofte skal ind og ud af ovnen flere gange i løbet af en dag. Derfor er alle vores bageplader fremstillet af højkvalitets AlMg3 aluminium. Så du er sikret solide bageplader, der både holder sig pæne, og er brugbare i mange år.
Når du skal vælge dine nye bageplader, er det selvfølgelig vigtigt at de passer til din ovn. Vi anbefaler derfor, at du undersøger målene på din ovn, inden du bestiller. Vores bageplader kommer i mange forskellige mål, og passer derfor til langt de fleste industriovne. Målene spænder fra 530 x 325 mm, helt op til 980 x 580 mm.
Det er også vigtigt at overveje hvilken type bageplader din virksomhed har brug for. Vi fører de mest anvendte bageplader i branchen: Almindelige, hullede og bageplader til flutes eller baguettes. Flutesformen er optimal til fremstilling af flotte, ensartede flutes. Formen er fremstillet i perforeret aluminium, hvilket skaber en god forudsætning for brød med en sprød skorpe.
Alle vores bageplader er fremstillet i aluminium af højeste kvalitet. Aluminium er et robust materiale, som leder varmen i ovnen godt og jævnt. Vores aluminium bageplader sikrer altså en optimal varmefordeling, så du har de bedste forudsætninger for et godt resultat - hver gang.
Der er flere fordele, ved at vælge bageplader med en perforeret overflade. Denne type bageplade er nemlig fyldt med små huller, og derfor kan fugten fra bagværket lettere slippe væk. Samtidig skaber hullerne også en optimal lufttilstrømning, da luften i ovnen bedre kan cirkulere. Derved opnår du en større sprødhed. Hullerne muliggør også en mere ensartet opvarmning, så du minimerer risikoen for ujævnheder og buler i tyndere bagværk, fx tærtebunde.
Hos ErgoLift bestræber vi os på at kunne tilbyde alt inventar til din arbejdsplads, samlet ét sted. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere et stadig voksende sortiment af gastro produkter, til nogle af markedets skarpeste priser. Måske står du også og mangler stikvogne eller ovnvogne til dine bageplader?
Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilke bageplader der er de rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.